روش تدریس سخنرانی

ساخت وبلاگ
- روش سخنرانی یا Lecture

روش سخنرانی از زمان های بسیار قدیم معمول بوده است و به معنی خواندن بود و سالیان دراز که کتاب در دسترس عموم قرار نداشت، معلمان مطالب را از روی کتاب می خواندند و دانش آموزان یاداشت می کردند. امروزه روش سخنرانی را در روشی که معلم از طریق آن، اصول، حقایق و مفاهیم درس را به طور شفاهی ارائه می دهد .

رهنمود ها و مهارتهای علمی

1- منظم کردن مطالب درسی، مدت و نحوه تدریس. 2- شروع جالب. 3- مشخص کردن هدف های یک درس . 4- مطرح کردن سئوالاتی در خلال تدریس. 5- مشغول کردن دانش آموزان با تصاویر و جدول های کتاب. 6- استفاده مناسب از وسایل کمک آموزشی. 7- ساده کردن مطالب درسی. 8- نشان دادن علاقه به تدریس. 9- ارائه خلاصه درس در پایان کلاس و پاسخ گویی به سوالات.10- معرفی منابع و مأخذ مفید برای افزایش اطلاعات. 11- استفاده از آموخته های قبلی دانش آموزان جهت طرح ریزی درس. 12- یاد آوری کاربرد مطالب و ارتباط آن با دروس کلاس های بالاتر .

امتیاز های این روش :

1- تناسب با وقت محدود کلاس. 2- به کارگیری تجارب و دانش و تدبیر . 3- توانایی تدریس برای تعداد بیشتر دانش آموزان و حجم بیشتر از مطالب درسی 4- تقویت حس شنوایی و توجه به گفته های دیگران .5- احترام و مقام واقعی معلم با انتقال دانش و تجربیات خود .

محدودیت ها :

1- مفید نبودن این روش برای دانش آموزان که به گوش دادن و یاداشت برداشتن عادت ندارند .2- یک طرفه بودن ارتباط بین معلم و دانش آموز، دانش آموز ساکت و معلم متکلم وحده است. 3- ارزشیابی از میزان ضمن تدریس بسیار مشکل است. 4- پیشرفت فعالیتها به میل معلم بستگی دارد تا توانایی و علاقه دانش آموزان. 5- تاکید بر انتقال دانش تا کاربرد و نحوه به کارگیری آنها . 6- توجه بیشتر معلم به ارائه مطالب تا جلب علاقه دانش آموزان. 7- نامناسب بودن برای آموزش مهارتهای عملی. 8- خستگی شنوندگان و کاهش میزان توجه.

کلاس معکوس...
ما را در سایت کلاس معکوس دنبال می کنید

برچسب : روش تدریس سخنرانی,روش تدریس سخنرانی چیست,روش تدریس سخنرانی,pdf,روش تدريس سخنراني,تاریخچه روش تدریس سخنرانی,تعریف روش تدریس سخنرانی,روش های تدریس سخنرانی,پاورپوینت روش تدریس سخنرانی,روش تدریس به شیوه سخنرانی,روش تدریس به روش سخنرانی, نویسنده : moonsorio بازدید : 287 تاريخ : دوشنبه 29 شهريور 1395 ساعت: 13:21